در این مقاله می خواهیم ادامه مقاله 200 فاکتور مهم در تعیین رتبه سایت را در اختیار شما قرار دهیم. در قسمت قبل فاکتورهای صفحه و بخشی از فاکتورهای دامنه را که فاکتورهای گوگل برای رتبه بندی سایت ها می باشند را با هم بررسی کردیم در این بخش سعی داریم فاکتورهای تعامل با کاربر و سیگنال های شبکه های اجتماعی را با هم مرور کنیم و نکاتی مهم را در این رابطه در اختیارتان قرار دهیم. این فاکتورها جزو 200 فاکتور گوگل برای رتبه بندی و رنکینگ سایت ها می باشند که نکات سئو نیز در آن ها گفته شده، با رعایت این نکات می توانید رتبه سایت خود را بالا ببرید.
فاکتورهای تعامل با کاربر
- نرخ خروج : اولین مورد که یکی از مورد های مهم نیز می باشد نرخ خروج است نرخ خروج به روشی می گویند که گوگل برای تست کیفیت صفحه استفاده می کند. این روش به این صورت می باشد که زمان حضور افراد در یک سایت را بررسی می کند و در سایتهایی که افراد مدت کوتاهی در سایت هستند و زود خارج می شوند به نشانه بد بودن سایت می باشد.
- سایت هایی که بلاک شدند: گوگل دیگر از این روش استفاده نمی کند ولی هنوز در panda موجود می باشد و بعنوان نشانه ای برای کیفیت سایت استفاده می شود.
- ترافیک بازگشتی: سایت هایی که بازدیدکنندگان آن بصورت مکرر به آن سایت ها مراجعه می کنند نیز دلیلی بر خوب بودن سایت است و گوگل از این روش استفاده می کند تا کیفیت سایت را بررسی کند و سایت هایی که مجددا به آنها مراجعه می شود رتبه بهتری دریافت می کنند.
- ترافیک مستقیم: سایت هایی که دارای ترافیک مستقیم زیاد هستند کیفیت بیشتری نسبت به سایت هایی که دارای ترافیک مستقیم کمتری هستند، می باشند. گوگل با استفاده از اطلاعات کروم تشخیص می دهد که آیا افراد از سایت ها بازدید می کنند و چند وقت یک بار این بازدید صورت میگیرد.
- صفحات bookmark کروم: گوگل با جمع آوری اطلاعات کروم به صفحاتی که bookmark در کروم دریافت می کنند رتبه می دهد.
- اطلاعات نوار ابزار گوگل: گوگل از اطلاعات نوار ابزار گوگل برای رتبه بندی سایت ها استفاده می کند. گوگل اطلاعاتی از قبیل سرعت بارگذاری صفحه و نرم افزار های مخرب و… را از نوار ابزار دریافت می کند.
- نظرات : هرچه تعداد نظرات در صفحات بیشتر باشد به نشانه تعامل با کاربر و کیفیت بالای سایت می باشد.
- زمان سکون: گوگل دقت زیادی به dwell time دارد یعنی مدت زمانی که افراد بعد از آمدن از صفحه جستجوی گوگل به صفحه شما در آن سپری می کنند. هرچه مدت زمان سپری شده در سایت شما بیشتر باشد رتبه سایت شما بالاتر می رود.
- گوگل به صفحات جدید برای جستجوهای خاص یک بهبود رتبه می دهد.
- ممکن است گوگل برای کلمات کلیدی مبهم تنوع به serp اضافه کند.
سیگنال های شبکه های اجتماعی
یکی دیگر از بخش های این 200 فاکتور گوگل برای رنکینگ و رتبه بندی سایت سیگنال های شبکه های اجتماعی می باشد.
- تعداد توییت ها: توییت کردن صفحه و لایک کردن لینک بر رتبه آن در گوگل تاثیر خوبی دارد.
- اعتبار حساب کاربران توییتر: توییت شدن توسط صفحه هایی که قدیمی و معتبر هستند و دنبال کننده های میلیونی دارند نسبت به صفحه های جدید تاثیر بیشتری دارد.
- به اشتراک گذاری در فیس بوک: به اشتراک گذاشتن در فیس بوک به دلیل آن که شباهت بیشتری به بک لینک دارد تاثیر بیشتری نسبت به لایک دارد.
- لایک های فیسبوک: با اینکه گوگل خیلی از اکانت های فیس بوک را اصلا بررسی نمی کند اما تعداد لایک هایی که یک صفحه در فیس بوک دریافت می کند به عنوان نشانه ی ضعیفی برای رتبه بندی در نظر می گیرد.
- اعتبار حساب کاربران فیسبوک: فیس بوک هم مانند توییتر لایک ها و به اشتراک گذاری هایی که توسط یک صفحه معتبر باشند تاثیر بیشتری دارند.
- پین های پینترست pinterest : پینترست هم مانند دیگر شبکه های اجتماعی می باشد که دارای اعتبار زیادی نیز می باشد. گوگل پین های پینترست را به عنوان یک سیگنال اجتماعی محسوب می کند.
- سایت های به اشتراک گذاری شبکه های اجتماعی : گوگل اشتراک گذاری در سایت های digg ، reddit ، stumbleupon را به عنوان یک سیگنال اجتماعی استفاده می کند.
- اعتبار حساب کاربران گوگل پلاس: گوگل پلاس هم مانند دیگر شبکه های اجتماعی هرچه صفحات موجود در این شبکه اجتماعی اعتبار و طرفداران بیشتری داشته بشد ارزش بیشتری برای گوگل خواهد داشت.
- سطح سیگنال های اجتماعی سایت: گسترش نشانه های اجتماعی سایت موجب افزایش اعتبار و رتبه کلی سایت و در نتیجه بیشتر در معرض دیده شدن در جستجوها قرار می گیرد.
- در نتایج جستجو نتایجی که مربوط به اکانتهای آنلاین تایید شده است اعتبار و رتبه بالاتری نسبت به اطلاعات تایید نشده، می گیرند.
۲ دیدگاه. Leave new
سلام ممنونم از مطلب فوق العادتون
سلام بسیار ممنونم از توضیحات مفیدتون