خلاصه مطلب در آرشیو وردپرس: مطالب و محتوای هر سایت مهمترین بخش سایت را تشکیل می دهند، هر چقدر هم در طراحی سایت به ظاهر و قالب سایت توجه کنید و یا در بخش مدیریت سایت حساسیت به خرج دهید باز هم محتوای سایت توجه بیشتری نیاز دارد و از اهمیت بیشتری برخوردار است، بعد از گذاشتن یک مطلب تنها تا چند روز روی صفحه ی اول قرار دارد بسته به تنظیمات و قالب شما کاربر ممکن است مطابی را بخواهد که در صفحه ی اول نباشد حفظ مطالب و تهیه ی آرشیو از مهمترین موار مدیریت سایت است، قرار دادن مطالب در بایگانی دسترسی به مطالب را آسان تر می کند، سوالی که در ذهن ما ایجاد می شود این است که در آرشیو وردپرس مطالب را کامل قرار دهیم یا به صورت خلاصه، در این مقاله در مورد تفاوت بین محتوای کامل و خلاصه مطلب در آرشیو وردپرس صحبت می کنیم.
خلاصه مطلب در آرشیو وردپرس
وجود صفحه ی بایگانی برای صاحبان سایت ها و بهینه سازی بسیار پر اهمیت و کاربردی است، می توانیم محتوای سایت را به گونه ای قرار دهیم و از خلاصه ی مطالب در وبسایت استفاده کنیم که کاربران با جستجو به بهترین نتیجه برسند و آنچه به دنبال آن هستند راپیدا کنید. وقتی مطالب سایت زیاد شوند و بخواهیم آنها را به صورت یک صفحه آرشیو یا بایگانی شده نمایش دهیم، وردپرس یک صفحه به نام archive.php برای این کار تهیه کرده است. علاوه بر تاثیر و فواید خلاصه مطلب در آرشیو وردپرس، تاثیر عنوان مطالب در سئو سایت نیز اهمیت فراوانی دارد.
سرعت بارگذاری
معمولا در پست ها برای فهم بهتر و قابل درک بودن مطالب برای خوانندگان از تصاویر مربوط به محتوای خود استفاده می کنییم. استفاده از گزیده هایی در برگه ی آرشیو باعث بالا رفتن سرغت می شود، شما تصور کنید صفحه ی بایگانی در هر نوشته ی آن ۱۰ نوشته موجود باشد که به صورت کاملا استاندارد است. حال اگر در ۱۰ صفحه ۵۰۰ کلمه به همراه ۵ تصویر باشد، شما باید مدام اسکرول کنید تا تمام صفحه بارگذاری شود بنابراین سرعت کندی خواهد داشت. باید کاری کنیم که کاربران بدون معطلی بتواند تمام صفحات سایت را مشاهده کند، صفحاتیکه سرعت بارگذاری بالاتری دارند نیز برای گوگل پراهمیت تر هستند. و این خود اهمیت خلاصه مطلب در آرشیو وردپرس را نشان می دهد. و باعث بهبود سئو می شود.
پرهیز از مطالب تکراری
در آرشیو خود از قرار دادن مطالب تکراری دوری کنید، وردپرس خود دارای دسته، برچسب، تاریخ و نویسنده است، گرچه مرتب سازی آرشیو بر اساس ماه انتشار زیاد کارآمد نیست ولی این شیوه ی دسته بندی برای ساخت آرشیو ضروریه همچنین پست ها را بر اساس دسته بندی در آرشیو می توان مرتب کرد، تعداد دسته بندی هایی که می توانید در آرشیو قرار دهید ۱۰ تا ۲۰ است. همچنین می توان پست ها را بر اساس پر بازدید ترین و یر اساس پر نظرترین پست هایی که نظرات بیشتری برای آن ها داده شده است مرتب کنید. موتور های جستجو آدرس استاندارد را برای هر نوشته میابند و محتوای سایت را به عنوان محتوای تکراری علامت گذاری می کنند و این باعث رنک منفی در وبسایت شما می شود پس می توان این برداشت را کرد که محتوای کامل و خلاصه مطلب در آرشیو وردپرس تفاوت بسیاری با یکدیگر دارند.
پایین آوردن نرخ خروج و افزایش بازدید از سایت
باید اقداماتی را برای افزایش بازدید از سایت انجام دهید اکثرا کاربران با مشاهده ی سرعت پایین سایت اقدام به ترک سایت می کنند اگر با گوگل آنالیتیکس آشنا باشید می دانید که باید نرخ خروج را کم کنید، برای جلب رضایت کاربران روز به روز الگوریتم رتبه بندی گوگل بهینه تر می شه و در حقیقت راز سئو این است که سایتی بهتر است که میزان رضایت بندی کاربران از آن بیشتر باشد، در حقیقت نرخ خروج به تعداد افرادی که بعد از ورود به سایت ما بعد از بازدید از صفحات دیگر از سایت ما خارج می شوند یعنی اگر نرخ خروج سایتی ۳۵ درصد باشه یعنی ۳۵ درصد از کاربرانی که وارد سایتمون می شوند بدون دیدن جاهای دیگه سایت,سایت رو ترک می کنند. می بینیم که هرچی این نرخ کمتر باشد بهتر است. پس نتیجه می گیریم افزایش بازدید از سایت و کاهش نرخ خروج نقش مهمی در پیشرفت وبسایت دارند. طراحی سایت دارد.
مضرات محتوای کامل و خلاصه مطلب در آرشیو
با استفاده از ;()the_excrept در صفحه بایگانی به صورت اتوماتیک طول کلمات ۵۵ کارکتر می باشد، به همین دلیل طول کلمات بسیار کوتاه می شوند و باعث می شود جملات نصفه بمانند و ابن حس خوبی را ایجاد نمی کند. امکان تغییر طول این کلمه وجود دارد اما این مشکل به طور کامل حل نمی شود.
محتوای پنهان
ترجیح کاربران این است که در یک صفحه اطلاعات را به طور کامل مطالعه کنند و حتی به صفحات مشابه رفته و مطالب و دیدگاه های مرتبط به آن را مطالعه کنند و مطالب پنهان و نیمه در وبسایت چندان برای کاربران خوش آیند نیست. با اندکی توجه به این موارد می توان تفاوت بین محتوای کامل و خلاصه آن رسید و تمایزی بین آن ها در وبسایت خود قائل شد.
۲ دیدگاه. Leave new
سلام داداش میشه برای طراحی سایت بامن تماس بگیری.شماره تلفن اصلا نزاشتی.
درود،
شماره تماس در قسمت ارتباط با ما، ابتدا و انتهای سایت موجوده