پیج آتوریتی

PAمخفف Page Authority یا پیج آتوریتی است که در مقالات طراحی سایت از این نماد استفاده می شود. در علم طراحی وب سایت پیج آتوریتی یک الگوریتم برای ارزیابی وبسایت و وبلاگ شما می باشد که نمایانگر میزان قدرت و اعتبار صفحه شما است و الگوریتم  محاسبه کننده آن را می توان ازسایت موز دات کام تهیه نمود .

همانطور که می دانید پروسه به روز رسانی پیج رنک گوگل بسیار زمان بر است و شما نمی توانید مدت زمان زیادی را صبر کنید تا ببیند جایگاه وب سایت شما کجا می باشد و برای بهبود آن تصمیم گیری نمایید. پیج آتوریتی براساس داده‌هایی از Mozscape ایندکس و از داده‌هایی مثل تعداد بک لینک ،MozRank ، MozTrust و ده‌ها فاکتور دیگر تعیین می‌شود.

این فاکتور یک مدل ماشینی می باشد که برای اطلاع یافتن و پیش بینی و یا یافتن الگوریتمی که بهترین ارتباط را با رتبه بندی نتایج جستجو دارد استفاده می‌شود. پیج آتوریتی میتواند با به روزرسانی های متوالی خود کمک بهتری به شما برای ارزیابی سایت خود یا سایتی که میخواهید برای لینک گیری از آن استفاده نمایید، باشد.

پیج آتوریتی چیست؟

پیج آتوریتی معیاری است که وب سایت ها را از ۱ تا ۱۰۰ امتیاز بندی می کند وهر چه این عدد به ۱۰۰ نزدیکتر باشد وب سایت شما از جایگاه بهتری بر خوردار خواهد بود.

در قدرت صفحه چندین فاکتور بهینه سازی سایت و بازاریابی آنلاین از سراسر وب گنجانده شده است.
شما برای محاسبه مقدار قدرت صفحه باید از سایت Open Site Explorer و moonsy.com یا از نوار ابزار رایگان MozBar استفاده کنید.کمپانی موز همه فاکتورهای سنجش قدرت آنالیزهای خود را در ابزاری به نام “Mozscape API” قرار داده است.

پیج آتوریتی معیاری است که قدرت یک دامنه و زیر دامنه ها و یک صفحه از سایت را در موتورهای جستجو مشخص می کند. سایت moz.com بر اساس فاکتورهای بسیاری مثل بک لینک، کیفیت بک لینک ها، تعداد ایندکس های مفید، میزان اشتراک در شبکه های اجتماعی معتبر و… عدد پیج آتوریتی را تعیین می می نماید.

عدد مناسب برای پیج آتوریتی و دومین آتوریتی

پیج آتوریتی و دومین آتوریتی از عدد ۱۰۰ مشخص می شود. و همان طور که گفته شد هر چه عدد به ۱۰۰ نزدیک تر باشد، نشان دهنده قدرت بیشتر دامنه و صفحه در موتورهای جستجو است. جالب است بدانید که شاید بتوان گفت که با تقسیم عدد پیج آتوریتی و دومین آتوریتی بر ۱۰ بتوان معادل پیج رنک آن را بدست آورد!

البته باید این نکته را متذکر شد که گوگل هیچوقت به صورت رسمی اتوریتی سایت Moz را تایید نکرده است و به نظر می رسد الگوریتم فعلی اتوریتی دارای اشکالاتی باشد. به طور مثال وبلاگ هایی که از سیستم های وبلاگدهی باسابقه استفاده می کنند، به دلیل بالا بودن اتوریتی دامنه اصلی وبلاگدهی به راحتی و به سرعت اتوریتی بالای ۳۰ را کسب می نمایند. در حالیکه شاید موتورهای جستجو چنین رنکی برای آنها قائل نباشند. همانگونه که اشاره شد در فقدان پیج رنک گوگل، فعلاً توانسته تا حدودی جای پیج رنک را بگیرد. البته برخی از سئوکاران تاکید دارند که آتوریتی بیشتر جنبه تجاری دارد تا فنی. و برای فروش بک لینک و نشان دادن ارزش دامنه به مشتری می تواند دارای کاربرد باشد.

پیج آتوریتی

 

منظور از PA و DA

PA همان Page Authority یا پیج آتوریتی و DA نیز همان Domain Authority یا دومین آتوریتی می باشد.

موز رنک Moz Rank

موز رنک تقریباً شبیه پیج رنک است و توسط سایت seomoz ارائه می شود و همچنین قدرت سئوی یک سایت را نمایش می دهد. موز رنک عددی بین ۰٫۰۰ تا ۹٫۹۹ می باشد. و همانند پیج رنک، ماکزیمم مقدار آن ۱۰ می باشد.

نکته:  پیج آتوریتی و دومین آتوریتی نسبت به www حساس هستند و نتایج با www و بدون www متفاوت خواهد بود.

چگونه می توان پیج آتوریتی و دومین آتوریتی را پیدا کرد؟

مرجع اصلی تعیین پیج آتوریتی و دومین آتوریتی آدرس زیر می باشد:
http://moz.com/researchtools/ose

اگر  قصد راه اندازی ابزار آنالیز پیج آتوریتی را دارید می توانید از API سایت moz.com استفاده نمایید توضیحات آن در لینک زیر داده شده است:
http://moz.com/help/guides/moz-api

روش های افزایش پیج آتوریتی

۱- افزایش ایندکس های مفید وبسایت (صفحات تگ ها و دسته بندی ها اگر فاقد محتوای کافی باشد جزء ایندکس های مفید محسوب نمی شوند)
۲- افزایش تعداد لینک های داخلی سایت (در متن پست ها به صفحات داخلی خود لینک دهید. بهتر است این کار به صورت دستی انجام دهیدو از پلاگین استفاده ننمایید)
۳- افزایش بک لینک های مفید هم Root Domain و هم Total Links
۴- افزایش کیفیت بک لینک ها (گرفتن بک لینک های با قدرت نفوذ دامنه بالا)
۵- بهبود سئو
۶- بهبود کیفیت محتوا
۷- میزان و سرعت به روزرسانی سایت
۸- افزایش تعداد اشتراک لینک های سایت در شبکه های اجتماعی معتبر

البته فاکتورهای ذکر شده برای افزایش اتوریتی در طراحی سایت قطعی نمی باشند و مرتب در حال تغییر هستند. فاکتور اصلی در افزایش اتوریتی، تعداد بک لینک از دامنه های مختلف می باشد اما اکنون به نظر می رسد اهمیت این فاکتور کمی کاهش پیدا کرده است و تعداد ایندکس های مفید و لینک دهی داخل مطالب اهمیت بیشتری پیدا کرده اند.

موضوعات : بازاریابی محتوا

مقالات مرتبط

۴ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست